Verzekeringen

Als betrokken werkgever is het verstandig om bepaalde werknemerrisico’s te verzekeren. Doet u dit niet, dan kan een zieke werknemer u een hoge financiële schade opleveren. Doorbetalen van het salaris, kosten van vervanging en mogelijk verlies van omzet zijn hier voorbeelden van. Daarom zijn goede personeelsverzekeringen (denk aan ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid) noodzakelijk.

Het KOM heeft in samenwerking met mondorgsupport.nl een personeelsarrangement ingericht. Hierdoor profiteren alle KOM-certificaathouders van goede voorwaarden en de scherpste premie bij meerdere verzekeraars. Wij garanderen dat onze KOM tandartsen altijd op de hoogte zijn van de beste verzekeringen en gebruik maken van de grootste besparingen.

De besparingen van deze verzekeringen kunnen oplopen tot wel 40%. De meeste personeelsverzekeringen zijn jaarlijks opzegbaar. U kunt dus snel van het arrangement gebruik maken en honderden euro’s aan premie besparen.

Alle voordelen

  • Kwalitatief de beste verzekeringen
  • Premie voordeel oplopend tot 40%
  • Keuze uit meerdere verzekeraars
  • Wij werken vanuit een volmacht, hierdoor kunt u eenvoudig van verzekeraar wisselen op het moment dat dit financieel interessant is
  • Betrouwbare service van hoogopgeleide adviseurs

Meepraten over de mondzorg?

Meld je aan op ons social platform.