Het kwaliteitskeurmerk voor de mondzorg.

Ja, ik word lid

Het Keurmerk Onafhankelijke Mondzorg staat voor een nieuw soort mondzorg. Een soort waarbij kwaliteit de boventoon voert en de patiënt keuze heeft voor kwaliteit.

  • U bent altijd hartelijk welkom
  • Onze patiënten zijn meer tevreden
  • We vertellen van tevoren wat het kost
  • Samen verlagen we de kosten
  • We bespreken onze aanpak vooraf
  • U wordt prettig behandeld
  • We leren van elkaar
  • Kwaliteit staat voor ons bovenaan
  • Wij maken gebruik van de modernste technieken
  • We zijn trots op ons vak

De beste tandartsen

Wanneer je lid wordt van het KOM, ontvang je een KOM Certificering. Met dit certificaat toon je aan dat je opkomt voor je rechten als tandarts en dat je tegen de toenemende regeltjes ingaat.

Patiënten hebben recht op een kundige en betrouwbare tandarts. Voor beide partijen is het van belang dat er een duidelijke visie is wat betreft mondzorg. Het Keurmerk Onafhankelijke Mondzorg (KOM) staat voor een transparant beleid gericht op kwaliteit in de Nederlandse mondzorg.

Naast het KOM-certificaat, waarmee de houder aangeeft een kwaliteitsbeleid voor te staan dat hem niet belemmert om de beste zorg te kunnen geven, biedt het KOM haar certificaathouders extra diensten aan. Diensten die voor elke tandarts belangrijk, voordelig of noodzakelijk zijn.

Vaak is niet duidelijk waar een tandarts voor staat en patiënten zien een tandartsbezoek meer als nare verplichting dan een prettige ervaring. Aan de andere kant wordt de tandarts door toenemende regeltjes gedwongen soms niet het beste te doen voor de patiënt. Aan beide zaken maakt het KOM een einde. KOM tandartsen willen altijd het beste voor hun patiënten.

Samen naar een onafhankelijke mondzorg

Om de belangen van alle tandartsen te kunnen behartigen, hebben wij een keurmerk in het leven geroepen. Het Keurmerk Onafhankelijke Mondzorg (KOM) staat voor een transparant beleid in de Nederlandse mondzorg, zodat de kwaliteit wordt behouden. Wat zijn de belangen van patiënt en tandarts? Alle patiënten hebben recht op een kundige en betrouwbare tandarts, die hen voorziet van de beste behandeling.

KOM is het keurmerk van bevlogen tandartsen die elke dag met passie bezig zijn om hun vak uit te voeren en hongerig zijn naar inzichten om het voor hun patiënten nog beter te doen. Zowel technisch als in bejegening.

Vaak is niet duidelijk waar een tandarts voor staat en patiënten zien een tandartsbezoek meer als nare verplichting dan een prettige ervaring. Aan de andere kant wordt de tandarts door toenemende regeltjes gedwongen soms niet het beste te doen voor de patiënt. Aan beide zaken maakt het KOM een einde. KOM tandartsen willen altijd het beste voor hun patiënten. Daarom hebben wij 10 beloftes in het leven geroepen waar je ons aan mag houden.

Vind een KOM Tandarts

Met 60+ leden zit er altijd een kwalitatieve tandarts bij jou in de buurt.

Meepraten over de mondzorg?

Meld je aan op ons social platform.