Nieuws

OPEN KAART of Man en Paard?

Nieuws 7 september 2020

Met de tijd worden de zaken duidelijker. Steeds meer artsen kunnen het beleid van de regering niet begrijpen nu er veel meer bekend is over Corona. De regering wordt er niet transparanter op en lijkt elk ander geluid te willen mijden als de pest. Moeten wij als professional op het kompas van zo’n regering blijven varen? Staan we sterker tegenover zo’n regering met een grote beroepsorganisatie in plaats van twee? KNMT en ANT denken van wel. En wat willen ze dan bereiken? Ook hier geen transparantie.

KOM maakt zich sterk voor WAARDEN, voor de vrijheid om als tandarts samen met zijn patiënt de best mogelijke zorg te kunnen geven. Het toepassen van dwang is bij KOM uit den boze.
 
We lijken als de dood voor Corona en bekommeren ons blijkbaar niet over een veel groter gevaar: onmenselijk worden, oneerlijk worden, oneigenlijk worden, onbetrouwbaar worden. Geeft onze regering op deze punten het goede voorbeeld?
 
Sta op collega’s. Kijk vooruit! Zie wat komen gaat: steeds minder ruimte voor tijd en aandacht voor uw patiënten. Bedenk dat de puntwaarde van een prestatie voor iedereen steeds verder omlaag gaat bij steeds meer productie, in de mond en op papier, al of niet met lager of slechter opgeleide mondverzorgers. Ondertussen worden de praktijkeisen opgeschroefd. Echte zorg is meer dan alleen maar meer verdienen.
 
KOM gaat voor ONAFHANKELIJKHEID en verantwoordelijkheid. Daar maakt KOM zich sterk voor. Zowel de KNMT als de ANT hebben gekozen voor afhankelijkheid van de overheid, niet voor wat waar of intelligent is. Geen meerderheid maar een wil om te onderzoeken is daarvoor vereist.
 
Hebt u die wil, dan hier paar links die u kunnen helpen:
 
De betrouwbaarheid van de overheid:
https://youtu.be/xhcvqoV0y3Y
 
De weerstand van artsen:
https://www.brighteon.com/58a92e0a-b9e0-4d1e-ad7d-1d0899a0ee76
https://www.globalresearch.ca/12-experts-questioning-coronavirus-panic/5707532

Meld u ook aan bij het KOM.

SAVE THE DATE!

KOM naar het Corona-vrij KOMposium ‘Van FrauduLEUZE naar FrauduLOZE Mondzorg’ .

Datum: 23 oktober a.s. vanaf 16.00-20.00 uur.

Locatie: Bomencentrum Baarn

Meer informatie volgt.

Vóórinschrijving kan tot 10 oktober (inclusief testen):

  • KOM-deelnemers = €100,00
  • niet KOM-deelnemers = €150,00

Ná 13 oktober zijn de kosten (inclusief testen):

  • KOM-deelnemers = €150,00
  • niet KOM-deelnemers = €200,00

Meld u aan via Ticket Kantoor.

Om Corona-vrij te zijn is het noodzakelijk dat iedereen serologisch getest wordt (bloedprik) en een PCR-test doet door middel van een mondspoeling (dus geen wattenstaafjes).

Coronatest wordt afgenomen bij aankomst.

Als iedereen Corona-vrij is geeft dat meer bewegingsvrijheid!


Meepraten over de mondzorg?

Meld je aan op ons social platform.