Peter Dros

Peter Dros – penningmeester

Peter Dros studeerde tandheelkunde aan de KUN waar hij in 1995 zijn bul behaalde. Na een korte waarneem periode startte hij in februari 1996 zijn eigen praktijk aan de Neptunushof 1 te Kerkdriel. Van 2006-2007 werkte hij in een privékliniek waar grotendeels totale gebitsrenovaties werden uitgevoerd.

Gestart als regulier opgeleid tandarts heeft hij zich gedurende zijn carrière verdiept in complementaire behandelwijzen o.a. homeopathie, bioresonantie, kinesiologische testmethodes en neuraaltherapie. De aanleiding hiervoor was zijn eigen allergie voor katten die verholpen werd door een arts voor homeopathie, waardoor hij zich realiseerde dat er meer was dan hij in de tandheelkunde  opleiding had geleerd.

In de loop der jaren heeft zijn praktijk een transformatie ondergaan richting de biologische tandheelkunde. Vanaf 2011 worden door zijn vrouw en broer patiënten met behulp van de MindLink / Preventest getest. Met dit testsysteem kan de systemische invloed van het gebit op de gezondheid worden vastgesteld.