SYMPOSIUM

KOM SYMPOSIUM 2018

In 1 dag op de hoogte van alle vernieuwing in de branche.


Datum: 5 oktober 2018
Tijd: 10.30 – 17.00 uur
Locatie: Bomencentrum
Adres: Zandheuvelweg 7, 3744 MN Baarn

Koop hier uw ticket

Beschrijving

U weet het, wij weten het: de kwaliteit van onze mondzorg heeft te lijden onder de berg aan regelgeving, waar we ons aan moeten houden. Regels die lang niet altijd daadwerkelijk in het belang van onze patiënten zijn. U kunt zich natuurlijk blijven aanpassen. Op den duur is dat niet vol te houden. Kostprijsonderzoeken zullen dat immers blijven afstraffen. Regels die aan ons geweten knagen verpesten het werkplezier. Doodzonde dus. Blijf daarom niet op de reservebank zitten. KOM meepraten en meedenken op vrijdag 5 oktober op het symposium Ruimte voor kwaliteit.

Het volledige programma bieden we via de onderstaande link aan als download. Dit Onder de bezielende leiding van ‘Mindfck’ Dan LeFay, is niks meer wat het lijkt. Hij gaat ons laten nadenken over onze aannames van wat wij de werkelijkheid noemen. Kloppen die wel? Wat als we alles eens heel anders zouden bekijken? Sprekers en collega’s Erik Jan Muts, Lotte Meereboer, Ronald Muts en Jappe Buijs vertellen op aanstekelijke wijze over de laatste innovaties, we gaan ‘lopend lunchen’ en sluiten natuurlijk af met een borrel en een toast op de toekomst van ons mooie beroep, die ons allen aan het hart gaat.

Koop hier uw ticket

Programma

10:30 uur
Ontvangst met koffie / Start van het symposium

11:15 uur
Spreker: Erik Jan Muts – ‘The Art of Future Dentistry’Interactieve samenvatting door Dan LeFay

12:10 uur
Walking lunch, presentatie sponsoren

13:00 uur
Vervolg symposium

13:10 uur
Spreker: Lotte Meereboer – ‘Transparante Orthodontie met een vooraf zichtbaar resultaat’Interactieve samenvatting door Dan LeFay

14:05 uur
Spreker: Ronald Muts – ‘Inzichten in aanvullende tandheelkunde’Interactieve samenvatting door Dan LeFay

15:30 uur
Spreker: Jappe Buijs – ‘Zachte weefsel chirurgie: Welke mogelijkheden biedt het?’Samenvatting en afsluiting van de dag

16:30 uur
Netwerkborrel, presentatie sponsoren
Met een voldaan gevoel naar huis

Bekijk het hele programma

Koop hier uw ticket

Sprekers


KOM-en is meeregeren

Blijven zitten op de reservebank lost niks op. Gelukkig kunt u op vrijdag 5 oktober het veld in. Die kans laat u toch niet lopen? We hopen u daar te zien. Kosten KOM-deelnemers: €250,00 (niet-KOM-deelnemers: €325,00).

Bent u nog geen deelnemer van het KOM? U bent van harte welkom om u aan te sluiten. Hoe meer deelnemers, hoe meer golven. Samen kunnen we echt iets in werking zetten om ruimte te maken voor kwaliteit en innovaties. Zodat we kunnen doen waar we passie voor hebben: gaan voor de best mogelijke zorg aan onze patiënten.
Als u zich nu opgeeft, dan bent u de rest van het jaar en voor 2019 voor slechts €555,00 KOM-deelnemer en kunt u direct al gebruik maken van onze diensten en producten.

Deelnemer worden van KOM Koop uw ticket zonder KOM Lidmaatschap