Beauty and Health dankzij tandtechniek, CadCam – een remmende voorsprong?

Beschrijving

Hoeveel substantiële offers verlangt orale schoonheid?

Talloze tanden zijn beslepen, gedevitaliseerd, geëxtraheerd of geïmplanteerd en welke rol speelt de tandtechniek hierin?

Is zij een noodzakelijk kwaad of een onmisbaar creatieve aanvulling bij het creëren van een nieuwe lach, zelfvertrouwen en jezelf weer lekker in je eigen lichaam kunnen voelen met minimaal of non invasive technieken? Bij elke nieuwe techniek denken we, het leven wordt steeds gecompliceerder. Tonnen zwaar was de eerste computer en tegenwoordig gaat alles op een kleine chip.

In de 70, 80, en 90-er jaren zijn er bij ons ook tonnen goud op beslepen en daardoor getraumatiseerde tanden gecementeerd. Vele daarvan liggen nu op het kerkhof. Tegenwoordig vinden wij het ware geluk op een kleine chip, een chip van porselein.

Welkom in de wondere wereld van facings.

Curriculum Vitae Derk Jan de Haan

In 1987 is Derk Jan zelfstandig geworden in Hilversum en in 10 jaar uitgegroeid tot een lab van 10 man personeel.
In 1990 heeft hij Klaus Muetterthies ontdekt en al gauw toegetreden tot de ArtOral beweging. Dit was en is nog steeds een grote bron van inspiratie en mede daardoor heeft hij in 1997 het lab overgedragen aan zijn compagnon.
Vanaf dat moment is hij begonnen met documenteren, sindsdien talloze voordrachten in binnen en buitenland gehouden en met plezier, omdat hij altijd zijn eigen verhaal kon vertellen en nooit geremd werd door derden.