Cariës is geen ziekte maar een tekort – deel 2

Beschrijving

Resultaten na drie jaar gebruik van het juiste supplement om het tekort aan te vullen. Verbijsterende resultaten.
Na drie jaar te werken met het juiste supplement en te weten waarop te letten bij de inname en waarom het niet zou kunnen resulteren in een verbetering. In deze Webinar worden de resultaten getoond en verteld, en daarbij uitgelegd hoe patiënten geïnstrueerd moeten worden om een goede opname te bewerkstelligen. Het succes betekent een ommekeer in de tandheelkunde en zelfs de geneeskunde. De bodem is bereikt als patiënten de supplementen goed opnemen. Er komt verbetering van de parodontale situatie, cariës stopt en remineralisatie vindt plaats, knarsen stopt en abrasie en attritie eveneens.
Een Webinar over een ommekeer in de tandheelkunde, het einde van een tijdperk, het begin van een nieuwe.

Curriculum Vitae Hans Beekmans

Hans voltooide zijn studie tandheelkunde aan de ACTA Amsterdam in 1981. Daarna is hij een samenwerking aangegaan met Professsor L.V. Arnold. In 1984 is hij zijn eigen praktijk begonnen in Laren. Van 1987-1992 is hij voorzitter van Amphion Dental Group geweest. In 1996 is hij medeoprichter van DAED, Dutch Academy for Esthetic Dentistry geweest en vanaf 2000-2013 voorzitter DAED.
In 2001 ontwikkelde Hans het ICE-implantaat (Zirkonia). In 2010 heeft hij het boek Esthetische Tandheelkunde gepubliceerd. Vanaf 2013 is hij medeoprichter van Stichting Onafhankelijke Hulpverlening (SOH) en Stichting Keurmerk Onafhankelijk Mondzorg (KOM).