De T-scan: Meten is weten

Beschrijving

De laatste 6 jaar heeft deze brede visie op de tandheelkunde geleid tot een nieuwe kijk op het krachtenspel in de mond. In deze Webinar bespreekt Arjan Starrenburg het grote verschil tussen diagnose stellen met behulp van articulatie papier en de diagnoses met behulp van een T-scan. Vooral deze extra data geven een volledig andere kijk op het behandelen van patiënten. Ook zal getracht worden in deze Webinar het enorme belang van het tandheelkundig beroep duidelijk te maken. Vanwege de onbekendheid van veel tandartsen met de neurologie in hun werkgebied worden er vele diagnoses niet gesteld. Nu we de occlusie en articulatie kunnen meten met behulp van een objectieve en betrouwbare meetmethode, komen er tandheelkundig medisch interacties boven water die voorheen onbekend waren of zelfs ontkend werden!

Curriculum Vitae Arjan Starrenburg

In 1982 afgestudeerd aan de Universiteit van Groningen heeft tandarts Starrenburg zich gespecialiseerd in pijnklachten veroorzaakt door chronische problemen in het hoofd/hals gebied.

Hij heeft opleidingen gevolgd op het gebied van acupunctuur, neuraal-therapie en chiropractie met bijzondere aandacht voor het hoofd/hals gebied.