Deprogrammeren in relatie tot TMJ

Beschrijving

Deze lezing gaat over de gedachtes achter het concept van het gebruik van een deprogrameerplaat in de dagelijkse praktijk en als onderdeel van een restauratief behandelplan. Er worden voorbeelden van verschillende deprogrammeerplaten aangedragen en hoe deze in de praktijk te gebruiken.

Curriculum Vitae Jasper Thoolen

Jasper is opgegroeid in Oisterwijk. Na het behalen van zijn VWO diploma is hij via decentrale selectie ingeloot voor de studie tandheelkunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens zijn studie was Jasper actief in het verenigingsleven en heeft hij in tal van commissies en besturen gezeten binnen en buiten de opleiding. Daarnaast heeft hij tijdens zijn studententijd diverse bedrijven opgericht wat hem twee maal een nominatie voor studentondernemer van het jaar opleverde.

Na zijn studie is Jasper aan het werk gegaan in diverse praktijken waaronder Oisterwijkkliniek Tandheelkunde, Schellekens van den Boomen Tandartsen en Meutermans Tandheelkunde. Tijdens zijn werkzaamheden in deze praktijken werd zijn interesse in de restauratieve en reconstructieve tandheelkunde gewekt. Inmiddels heeft hij een grote diversiteit aan cursussen op dit gebied gevolgd. Op dit moment is Jasper van maandag tot en met donderdag werkzaam bij Lassus Tandartsen Oisterwijk, in Oisterwijk.

Als echte Brabander is Jasper sinds enige jaren neergestreken in ’s-Hertogenbosch waar hij samen met zijn vriendin Astrid geniet van zijn zoon Max. Naast zijn werk als tandarts is hij als gitarist actief in verschillende bands waar hij geregeld mee optreedt.

Jasper is lid van het KNMT, DAED, en de NVVRT. Daarnaast is hij actief als spreker op nationale congressen, als opleider bij gaaf.care en IAS Academy in Londen, is hij redactielid van de TP en is hij actief betrokken bij de ontwikkeling van de digitale projecten binnen de tandheelkunde.