Non Prep Facings

Beschrijving

De Webinar gaat over Non Prep Facings, de meest non-invasieve restauratie techniek in de tandheelkunde. In deze Webinar laat ik zien hoe voortanden kunnen worden geoptimaliseerd qua vorm, kleur en functie. Iedere stap die moet worden genomen wordt uitgelegd met waarom en hoe. Zonder te prepareren kunnen de tanden worden verfraaid en versterkt met een goede hechttechniek, een duurzaam en fraai resultaat.

Alvast met dank aan de bedenker ervan Klaus Mueterthies en zijn volgelingen, Derk Jan de Haan en Benno van Wering.

Curriculum Vitae Hans Beekmans

Hans voltooide zijn studie tandheelkunde aan de ACTA Amsterdam in 1981. Daarna is hij een samenwerking aangegaan met Professsor L.V. Arnold. In 1984 is hij zijn eigen praktijk begonnen in Laren. Van 1987-1992 is hij voorzitter van Amphion Dental Group geweest. In 1996 is hij medeoprichter van DAED, Dutch Academy for Esthetic Dentistry geweest en vanaf 2000-2013 voorzitter DAED.

In 2001 ontwikkelde Hans het ICE-implantaat (Zirkonia). In 2010 heeft hij het boek Esthetische Tandheelkunde gepubliceerd. Vanaf 2013 is hij medeoprichter van Stichting Onafhankelijke Hulpverlening (SOH) en Stichting Keurmerk Onafhankelijk Mondzorg (KOM).