Word Lid

16 november 2021

KOM Nederland is het platform voor de allerbeste tandartsen, en daar wilt u natuurlijk bij horen. U profiteert dan van de voordelen van het keurmerk, een online platform, onze webinars met meer dan 2.000 deelnemers in 2021 en korting voor onze goedgeorganiseerde zakelijke events.

Keurmerk

Met het Keurmerk Onafhankelijke Mondzorg geeft u aan te staan voor een nieuw soort mondzorg. Een soort waarbij kwaliteit de boventoon voert en de patiënt keuze heeft voor kwaliteit.

Events

Jaarlijks organiseren we het fameuze KOM Symposium met als sprekers de crème de la crème van de internationale mondzorg. Afgelopen jaar was Miguel Stanley, Marco Gresnigt en Pascal Magne aanwezig als spreker.

Webinars

12 keer per jaar organiseren we webinars waarmee u in staat wordt gesteld om op de hoogte te blijven van alle onderwerpen die spelen in de wereld van mondzorg en tandheelkunde. Als lid van KOM Nederland kunt u tegen een gereduceerd tarief deelnemen aan de webinars, en in sommige gevallen zelfs gratis.

Online

Via het online-platform van KOM Nederland kunt u uw praktijk presenteren én onder de aandacht komen van consumenten en collega’s.

Collectieve voordelen

Als lid van KOM Nederland profiteert u van collectieve voordelen op o.a. verzekeringen, klachtenregelingen en marketing.

Word Lid

"*" geeft vereiste velden aan


Meepraten over de mondzorg?

Meld je aan op ons social platform.